IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Харт стана баща за четвърти път

2 октомври 2020 09 30

Съпругата му Енико роди второ дете

Снимка: БГНЕС

Семейство Харт се увеличи с още един член!

Енико Харт е родила момиченце. Това е второ дете за нея и съпругът ѝ Кевин Харт и общо четвърто за актьора. Бебето носи името Каори Маи Харт и се е родило на 29 септември. Щастливата новина беше съобщена от Енико в профила ѝ в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EH? (@enikohart) on

„Добре дошло, малко момиченце... обичаме те безрезервно“, пише майката. Втората бременност на г-жа Харт беше обявена през март чрез снимка в социалните мрежи. Тогава Енико призна, че времената са наистина тежки заради пандемията, но семейството ѝ се опитва да се фокусира върху щастливите моменти. 

Това е второ дете за Енико и четвърто за Кевин Харт. Актьорът има син Хенрикс и дъщеря Хевън от предишния си брак с Торей Харт. Първото дете на актьора и Енико – Кензо Харт, се появи през 2017 година. Звездата съобщи пола на бебето преди няколко месеца, когато публикува съобщение за Деня на майката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EH? (@enikohart) on

„Честит Ден на майката на моята прекрасна съпруга. Обичаме те. Нямаме търпение да посрещнем нашето момиченце“, написа той. През 2019 година Кевин сподели и как възпитава най-големия си син Хенрикс. Актьорът призна, че е взел телефона на детето, защото е искал да го научи да се фокусира върху нещо друго, а не само да се взира в екрана.

Освен че е успешен актьор и продуцент, Кевин усилено тренира в залата. Той признава, че децата му също участват в упражненията и обичат да се занимават с физически активности. „Трябва да им бъдем пример. Децата виждат какво правим и го повтарят“, казва звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Разбира се, Каори Харт има още много време преди да се включи в тренировките, но сме сигурни, че тя няма да остане по-назад, когато порасне. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари