IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Харт: Катастрофата ме промени

14 декември 2019 11 00

Комикът отново на екран

Reuters

Кевин Харт се завърна на екран. Три месеца след тежката катастрофа, която претърпя, той разказа в шоуто на Елън Дедженеръс как се възстановява.

Комикът посочи, че инцидентът го е накарал да погледне по друг начин на живота.

„В такива ситуации разбираш, че това, което си смятал, че е важно преди... въобще не е важно“, обясни той.

След като разбрал за травмата на гърба, Харт трябвало да свикне с мисълта, че се налага да се придвижва с чужда помощ. По думите му, ако жена му и децата не са били покрай него, той едва ли щял да се справи.

„Чувствах се безпомощен. Не осъзнавах колко е свързан гърбът с всичко останало“, обясни още Харт и даде за пример колко се зарадвал, когато един ден успял да си обуе сам чорапите. 

Актьорът благодари и на брат си за подкрепата, като посочи, че е осъзнал колко е важно семейството.  

„В момента съм възвърнал на 65-75% предишната си физическа форма. Тренировките ми не са пълни, пазя се от налудничаво вдигане на тежести, но все пак тренирам“, каза още Харт. 

След трудностите и оставането на легло вкъщи, Кевин Харт се завръща ударно в киното. На 13 декември бе премиерата на „Джуманджи: Следващо ниво“, в който той играе заедно с колегите си Дуейн Джонсън, Карън Гилън и Джак Блек. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари