IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лени Кравиц: С Джейсън Момоа веднага станахме приятели

6 октомври 2020 14 40

Изпълнителят застава на корицата на списание Men's Health

Снимка: БГНЕС

Лени Кравиц впечатли всички ни с последните си снимки в социалните мрежи. Изпълнителят сподели корицата на списание Men's Health, в което заема централно място. Той дава обширно интервю пред изданието, в което говори за музиката, живота и предстоящата си автобиографична книга. 

Феновете веднага бяха впечатлени от невероятната физика, която 56-годишният Кравиц показва. В разговора си със списанието, звездата споделя, че прави кардио поне три пъти на ден, с което поддържа и тялото си толкова стегнато. Сутринта му започва с тичане, след което следват тежести, гребане в океана, каране на колело и работа в зеленчуковата му градина. Лени завършва деня си с ново тичане, което му помага да гори мазнини дори по време на сън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

За съжаление, плановете на изпълнителя сериозно се променят заради продължаващата пандемия от коронавирус. Първоначално той беше съобщил, че ще направи световно турне, посещавайки Австралия, Нова Зеландия и Европа. Всичко това трябваше да бъде в подкрепа на новия му албум „Raise Vibration“, който се появи през 2018 година.  

През март обаче светът беше ударен от коронавируса и Кравиц решава да напусне Париж и да се премести на Бахамите. Мисли си, че там ще прекара само няколко дни докато нещата се нормализират. Целият му багаж е бил изпратен в Австралия, готов за турнето. Каца на Бахамите само с няколко чифта дънки и козметика, която да му стигне само за един уикенд. „Все още живея с тези неща. Вече пет месеца и половина“, казва звездата пред Men's Health.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Men's Health (@menshealthmag) on

В едностайната къща компания на Кравиц правят двете му кучета – Лирой и Джоджо, които са спасени от улицата. В градината си отглежда краставици, дини, ябълки, бамя, маракуя, нар, кокосови орехи и манго. Билките също присъстват, които са чудесни за направата на чайове.

Разбира се, темата за любовния живот нямаше как да бъде подмината. Лени Кравиц се жени за Лиса Бонет през 1987 година, но само шест години по-късно се развеждат. Двамата имат и дъщеря – Зоуи Кравиц. През 2005 година Бонет започва връзка с Джейсън Момоа, а през 2017 година се женят. Семейството им се допълва от две деца – Лола и Накоа-Улф. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

Въпреки раздялата, Кравиц и бившата му съпруга поддържат много добри отношения. А още по-хубаво е, че изпълнителят е изключително близък с Джейсън Момоа. Дори може да се каже, че двамата са първи приятели. „Още в момента, в който го видях, го заобичах“, признава звездата.

През август Лени публично поздрави актьора за рождения му ден. Той публикува тяхна обща снимка и написа, че те са част от едно семейство и между тях има само любов. Момоа също многократно е говорил за приятелството си с Кравиц и дори му подарява пръстен във формата на череп през 2018 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

„Един приятел ми направи такъв, а Лени много го хареса и реших да му подаря един“, казва актьорът. През 2019-а Кравиц споделя, че Момоа е като негов брат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Аз ( преди 3 години )