IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжка красота: Тайните на Лени Кравиц против стареене

25 септември 2020 12 30

Той обича да опростява нещата

Снимка: БГНЕС

Хората казват, че смъртта и данъците са най-сигурното нещо в този живот, но ние бихме добавили още нещо – фактът, че Лени Кравиц винаги ще изглежда на 25 години.

Откакто вече 56-годишният музикант стъпи на музикалната сцена с дебютния си албум „Let Love Rule“ през 1989 година, той сякаш е замразил времето и изглежда по същия начин, независимо от напредването на възрастта си. Кравиц все още кара момичетата да въздишат по него и събира милиони харесвания със снимките си в социалните мрежи.

Интересът от страна на женската половина кара и мъжете да се замислят каква е тайната на Лени против стареене. Наскоро изпълнителят стана лице на козметичната колекция на „Ив Сен Лоран“ и отново впечатли със сексапил. Сега той споделя тайните си за красота, с които се опитва да помогне на всеки мъж, който търси лек срещу възрастта.

„Използвам малко продукти“, казва звездата пред Vanity Fair. Кравиц добавя, че мие много добре лицето си с вода. Когато е на Бахамите, той използва пясъка от плажа като ексфолиант, който да премахне мръсотията и мъртвите кожни клетки. Причината за добрия ефект се крие във финия и прахообразен пясък.

За тялото изпълнителят залага на кокосово масло, масло от ший и какаово масло. Всички те са органични. Кравиц признава, че един от любимите му продукти е бадемовият сапун, с който измива тялото, косата и дори пере дрехите си. „Нося го навсякъде с мен“, казва той.

Въпреки че в скоро време няма как да посетим Бахамите, може да се снабдим с другите продукти от рутината на Лени Кравиц, които са на достъпни цени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари