IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гришо и Лени Кравиц на модно шоу

6 декември 2019 11 55

Тенисистът не пропусна да се снима с певеца

Булфото

Григор Димитров бе сред официалните гости на шоуто на Dior в Маями. По време на представянето на новите модели на дизайнера Ким Джоунс, българинът срещна Лени Кравиц и не пропусна да се снима с него.

Нашенецът качи две снимки с изпълнителя, от които личи, че двамата си имат приказката. Към тях той добави цитат от песента на 55-годишния музикант – „Fly Away“.

Тенисистът е избрал да отиде на събитието с бял панталон и розово поло. Впечатление прави златният му ланец на врата, както и любимите му гривни на ръцете.

„Боже мой, две легенди на една снимка“, „Искам като твоя пуловер“, „Харесва ми аутфитът ти“, гласят част от коментарите на феновете под кадрите. 

Освен Григор Димитров, на събитието бяха забелязани звезди като Дейвид Бекъм, Травис Скот, Рики Мартин, Бела Хадид, Ким Кардашян, Джеймс Блейк и други. 

Това лято родният спортист наблюдава представянето на колекцията на Том Форд по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Там той бе заснет да разговаря с Ана Уинтур – главен редактор на списание Vogue. 

Ким Джоунс бе избран за дизайнер на годината от GQ Germany. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари