IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Тисдейл пита феновете дали да съобщи пола на бебето

6 октомври 2020 11 00

Някои предполагат, че тя очаква момиче

БГНЕС

Момиче или момче?! Това се чудят феновете на Ашли Тисдейл след като тя ги подразни с нова снимка и изтъкна, че може да сподели пола на бебето, ако най-верните ѝ почитатели пожелаят това. 

По-малко от месец след като съобщи, че очаква първото си дете, звездата от „Училищен мюзикъл“ и съпругът ѝ Кристофър Френч са решили да поръчат специална торта. След разрязването ѝ, цветът на блатовете ще даде отговор на задавания от мнозина въпрос. 

„Чудех се дали да споделим пола с всички вас“, написа актрисата и посочи, че по принцип не обича да разкрива неща от личния си живот, но сега е доста развълнувана и обмисля дали да бъде по-откровена със своите 13 милиона последователи в Instagram. 

Ашли е публикувала кадър, на който с любимия ѝ вече са заболи нож в сладкиша. Именно той накара нейни почитатели да изкажат предположения, че тя носи момиченце в корема си. 

„Ако е момиче, трябва да го кръстите Шарпей“, предлага приятел на Тисдейл, заради нейния герой в „High School Musical“ и филма „Fabulous Adventure на Sharpay“.

„Това е Шарпей или Райън“, пише друг последовател на бъдещата майка. 

Очакваме съвсем скоро 35-годишната звезда да сподели ново видео, с което да разкрие най-сетне какво ще е бебето и кога трябва да се роди то. Иначе не може да не отбележим, че роклята на черни точки много ѝ отива. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари