IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Шор от „Клюкарката“ е бременна

24 септември 2020 08 50

Актрисата очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Горен Ийст Сайд, слушай внимателно! Джесика Шор е бременна!

На 23 септември актрисата, която изигра Ванеса в сериала „Клюкарката“, обяви, че очаква първото си дете с приятеля си Брад Ричардсън. Джесика сподели снимка, на която гордо показва наедрялото си коремче, а любимият ѝ се е навел да го целуне. 

„Изпълнена с радост!“, написа звездата в социалните мрежи. Снимката веднага събра хиляди харесвания и коментари както от фенове, така и от известни приятели на Шор. Нина Добрев, която е в много близки отношения с Шор, веднага използва момента, за да поздрави бъдещата майка. „Тайната най-накрая е разкрита“, написа Добрев. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr) on

През 2019 година Джесика официално потвърди връзката си с Брад Ричардсън, който е професионален играч на хокей. Според US Weekly обаче, двамата са започнали да се срещат много по-рано същата година. Оттогава звездата споделя с феновете си множество снимки от личния си живот. В началото на 2020 година Шор изрази любовта си към Брад и заяви, че е изключително щастлива, че го е срещнала. 

Преди да започне връзка с хокеиста, Шор се срещаше със звездата по американски футбол Скоти Макнайт, а преди това имаше кратка връзка и с Ед Уестуик, с когото се запознават на снимачната площадка на „Клюкарката“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари