IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел направи подарък на новото си гадже за $20 хиляди

7 октомври 2020 10 50

Певицата излиза с рапъра Skepta

Снимка: БГНЕС

След раздялата със съпруга си Саймън Конеки, 32-годишната Адел започна отново да търси любовта. Певицата беше забелязана в компанията на 38-годишния рапър Skepta в Лондон. Според сведения на очевидци влюбените практически не са се оставяли и са изглеждали много щастливи заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Приятели на двойката казаха пред The Mirror, че звездите все още не са в официална връзка, но всичко върви към това. Рапърът дори покани певицата на рождения си ден, а тя дойде с много скъп подарък. Певицата подари на избраника златна верижка за 20 хиляди долара, съобщава Daily Mail. „Адел и Skepta са се сближили през последните месеци и са се срещали много пъти.

Когато певецът беше в Англия, тя му подари красива златна верижка за рождения ден. Той показа тази верижка на приятели и изглеждаше много щастлив. Все още те не са официално във връзка, но са много близки“, – казва източник пред изданието

През 2019 г. Адел се разведе с бизнесмена Саймън Конеки, а сега заедно отглеждат сина си Анджело.  Рапърът от своя страна имаше роман с Наоми Кембъл, но двамата не продължиха да излизат дълго заедно. Все пак решиха да останат приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари