IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм споделя за ново попълнение в семейството

7 октомври 2020 08 40

Това е важно събитие за актьора

Снимка: БГНЕС

Чанинг Тейтъм сподели, че има попълнение в семейството. 40-годишният актьор представи на феновете новия си домашен любимец – очарователно кученце от породата  холандска овчарка, което няма дори три месеца. За Чанинг Тейтъм това е специална стъпка. В края на 2018 г. актьорът се сбогува с косматия си домашен любимец на име Лулу.

[sc: relatedarticles ids:103316 /

„Това е новият представител на племето Тейтъм“,  така Чанинг подписа трогателните кадри на кученцето. – Запознайте се с „Rook“ или „Ruklin“, 12-седмичната холандска овчарка! Той ще бъде бандит.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

След като загубих своята Лулу, не знаех дали мога да си взема друго куче. Но той ме намери, погледите ни се срещнаха и тогава се случи цялото това нещо. Надявам се само да се справя с този малък плъх. Това е и прякорът му, защото момчето понякога може да бъде толкова диво... Ще бъде страхотен нападател.“

Самият Тейтъм засега няма половинка около себе си и това кара журналистите да следят всяка негова изява. През април той се раздели с Джеси Джей. Актьорът има и дъщеря Евърли, която отглежда съвместно с бившата си съпруга Джена Дюан.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари