IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново във форма: Чанинг Тейтъм показа новите си мускули

4 октомври 2020 13 30

Актьорът със снимка без блуза

БГНЕС

Чанинг Тейтъм се похвали, че отново е във форма. След като за известно време спря да тренира, той сподели в Instagram, че е използвал пандемията, за да върне мускулната си маса. 

Актьорът показа своя нова снимка по блуза, коментирайки гордо: 

„Ха, татко най-накрая се върна. Ще бъде забавно през следващите 10 години“. 

40-годишната звезда сподели още, че му е било доста трудно докато възвърне плочките си на корема и направи бицепса, който показва в част от филмите с негово участие. 

Заради социалната изолация, Тейтъм е имал повече време за различни тренировки във фитнеса. 

По-рано този месец Чанинг обаче разкри на феновете си, че извайването на тялото не е бил единственият му приоритет. Докато не снимал, той работел по режисурата на най-новия си филм – „Dog“. 

Но изненадите от актьора не спират дотук. В началото на септември, вдъхновен от своята дъщеричка, той обяви, че пуска на пазара първата си детска книжка. Тя се казва  „Единствената и неповторима Спаркела“. 

„Хора, не знам за вас, но по време на карантината нещата при мен станаха малко странни. Инцидентно се заключих в стаята на 7-годишната си дъщеря. И в крайна сметка намерих вътрешното си дете“, коментира той, говорейки за своето дете, което е от брака му с Джена Дюан.  

Четивото, създадено от Тейтъм, е „очарователна ода към самооценката и любовта между баща и дъщеря“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари