IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум разкри на кого прилича дъщеря му Дейзи

8 октомври 2020 10 50

Актьорът и половинката му Кейти Пери станаха родители през август

Снимка: БГНЕС

Орландо Блум е намерил своята втора версия в дъщеря си Дейзи Доув Блум. 

Измина малко повече от месец откакто актьорът и годеницата му Кейти Пери станаха родители на момиченце. Двойката обяви в края на август, че първородната им рожба се е родила, споделяйки снимка в социалните мрежи. Много от феновете веднага започнаха да питат дали момичето прилича на мама или на татко и сега въпросът им получава отговор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Орландо гостува в „Шоуто на Елън“, където поговори малко за ролята си на баща и на кого се е метнала дъщеря му. Актьорът заяви, че Дейзи е наследила черти и от двамата си родители, както и от майка му Соня. „Много сладко бебе. Кейти ми изпрати снимки и мога да кажа, че доста прилича на нея“, пошегува се Елън.

Блум се съгласи, че очите на дъщеря му са същите като на Пери, което е истинско богатство. Първоначално актьорът си е помислил, че ще види свой клонинг в лицето на детето си, но постепенно са се появили сините шарки. „После започна да прилича на майка ми и аз се обърках. На кого ли ще заприлича след време?“, казва звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Орландо, който има и син Флин от брака си с Миранда Кер, споделя, че Дейзи спи изключително спокойно през нощта. „Тя спи от 21:00 до 6:00, което е истинска благословия“. След като обявиха, че са станали родители, Пери и Блум разкриха, че откриват фонд на името на дъщеря си, който ще бъде част от УНИЦЕФ. Целта му е да помага на всички, които изпитват нужда от добро здравеопазване. 

„Всяка 11-та секунда бременна жена или новородено умират, главно от предотвратими причини“, казват двамата в официално съобщение. Те допълват, че от началото на пандемията още повече животи са в риск заради липсата на вода, сапун, ваксини и лекарства, които да се справят с инфекции и болести. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Блум и Пери молят всеки, който може, да се включи в дарителската акция, за да осигури един по-здравословен свят за всяко дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари