IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Роуланд е бременна за втори път

8 октомври 2020 10 40

Изпълнителката сподели новината чрез новата си фотосесия

Снимка: БГНЕС

Кели Роуланд обяви щастлива новина. Изпълнителката застана на корицата на списание Women's Health, където разкри, че очаква второто си дете. Звездата вече има един син – 5-годишния Тайтън, от брака си с Тим Уидърспун.

„Мислехме го от дълго време и след това дойде пандемията и решихме да пробваме“, казва 39-годишната Роуланд. Тя признава, че забременяването е станало веднага и без никакви проблеми. Очаква се бебето да се появи по-късно през годината, а изпълнителката казва, че се е двоумяла дали да сподели новината със света. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Тя казва, че е искала да остави хората в САЩ да се фокусират върху здравната и политическа криза, а не да привлича вниманието към себе си. „Но все пак искаш да напомниш на хората, че животът е важен“. През февруари Роуланд ще навърши 40 години и затова отделя огромно внимание на здравето и начина си на живот. 

Кели признава, че през първите три месеца на бременността се е чувствала изключително уморена и затова е почивала повече от обикновено. Казва, че се е притеснявала дали феновете ѝ няма да се разсърдят, че не е пуснала нова музика, но е решила да се фокусира върху здравето на бебето, след което да мисли за кариерата си. 

Сега изпълнителката, която води стриктен здравословен начин на живот, си позволява да похапне малко шоколад и фъстъчено масло. Към тях добавя и четири литра вода на ден. Що се отнася до упражненията, които прави през този период, Роуланд се отдава на йога, дълги разходки и разтягания, които са ѝ препоръчани от професионалист. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Звездата споделя и това, че дълго е мислела върху въпроса по отглеждането на две чернокожи деца в САЩ. В момента в страната продължават протестите за равенство между расите, организирани от организацията „Black Lives Matter“. Роуланд е оптимист, че светът ще се промени и децата ѝ ще израснат в по-добра среда.

Миналата година тя сподели пред People, че сега не е времето за бебе, но пък синът ѝ постоянно питал за братче или сестриче. Тайтън искрено се надява да си има по-малък брат, но засега Роуланд не споделя пола на бебето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари