IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мери-Кейт Олсън започна да ходи по срещи

9 октомври 2020 14 50

Близначката е забелязана с нов мъж

БГНЕС

Мери-Кейт Олсън забрави за Оливие Саркози. След шумния развод с френския банкер, известната актриса бе забелязана да ходи отново на срещи. 

След като почти цяло лято бе в Хемптънс, където се премести след раздялата с бившия си мъж, тя отново живее в Ню Йорк. 

Според източник на Entertainment Tonight, близначката на Ашли Олсън просто се забавлява и не може да се каже, че все още е готова за връзка. 

„Тя се справя отлично и изглежда по-щастлива, отколкото беше преди развода“, обяснява още той. 

Преди известно време папараци снимаха Мери-Кейт да държи ръката на мъж, но според нейни близки, те са само приятели. Не е ясно дали сега тя е била със същия или някой друг. 

През април тази година 33-годишната актриса и дизайнерка и със 17-години по-възрастният от нея ѝ съпруг, започнаха да водят бракоразводно дело. Двамата започнаха да излизат през 2012 г., като 3 години по-късно се венчаха. 

Мери-Кейт и Ашли Олсън дават интервюта все по-рядко, като отбягват да говорят за личния си живот. Миналата седмица обаче двете разказаха пред британския Vogue за това защо не искат да възродят своята модна марка, която създадоха преди години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @youngenough на

Двете сестри посочиха, че всичко, което са постигнали до момента, се дължи на тяхната упорита работа. Те са категорични, че се сработват добре, но вече не искат да са в центъра на вниманието на хората и предпочитат да се занимават с нещо друго. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари