IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо стана жертва на обир

13 октомври 2020 09 00

Крадец нахлул в луксозното имение на спортиста в Мадейра

Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо е станал жертва на обир. Според съобщения в медиите полицията на остров Мадейра, Португалия, разследва обира на семейното имение на 35-годишния футболист във Фуншал.

Отбелязва се, че крадецът е влязъл в къщата през незаключена гаражна врата, възползвайки се от невниманието на прислугата. Наред с други неща, той посегнал и на подписаната фланелка на „Ювентус“, чиято цена се оценява на 180 лири стерлинги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Според вестник Diario de Noticias Madeira, роднина на Кристиано Роналдо е бил тревога, подозирайки, че в сряда сутринта нещо не е наред. Самият спортист по това време се подготвял в Лисабон за приятелски мач с Испания като част от португалския национален отбор.

Полицията идентифицира обирджията чрез охранителни камери, но все още няма арестуван. Майката и по-големият брат на Кристиано може да са били в къщата по време на обира, но засега тази информация не е потвърдена. Половинката на футболиста – 26-годишната Джорджина Родригес сега е в Париж, където се провежда Седмицата на модата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари