IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато се обръща към адвокати, за да се отърве от натрапчивия бивш годеник

14 октомври 2020 17 50

Макс Ерих се опитва неуспешно да се свърже с певицата

Снимка: БГНЕС

Влюбената до неотдавна Деми Ловато съобщи, че е развалила годежа с Макс Ерих. Оказва се, че звездата стигнала и до услугите на адвокати, за да се отърве от настоятелните опити на бившия ѝ да се свърже с нея.

Припомняме, че 28-годишната певица неочаквано заряза гаджето си Макс Ерих след двумесечен годеж, но 29-годишният актьор реши да не се предава без бой и да стигне до нея.

Вярно, това изобщо не беше част от плановете на Деми Ловато. Според запознати звездата се притеснява от упоритостта на бившия годеник и мисли за драстични мерки.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Ehrich (@maxehrich) on

 „Деми има проблеми, защото Макс не я оставя на мира. Той се опита да се свърже с нейното семейство и приятели, но всички те го блокираха. Сега тя се консултира с адвокати как да постъпи“, каза източник на E! News.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

По-рано друг източник от близкия кръг на Ловато заяви, че се срамува от поведението на Ерих след раздялата. По време на излъчване на живо в Instagram, актьорът обвини певицата в показност и използване на празнината за PR – веднага след развалянето на годежа, Деми пусна нова текстова песен. По-късно обаче той призна, че винаги ще подкрепя работата на звездата и я нарече най-добрият артист от своето поколение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

нокомент ( преди 3 години )
Тялото - Деми Ловато, Деми Ловато - Тялото
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар