IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато и Макс Ерих се разделиха

25 септември 2020 17 50

Двамата се сгодиха преди 2 месеца

Снимка: БГНЕС

Изненада в светските среди. Една от най-стабилните двойки през последните няколко месеца реши, че е време да се раздели. Деми Ловато и Макс Ерих са поели по различни пътища, само 2 месеца след обявяването на годежа си.

През последните няколко дни феновете на изпълнителката започнаха да спекулират, че има нещо нередно във връзката, тъй като Ловато не беше харесала нито една от осемте снимки, които Ерих беше качил в последните седмици. Това се стори странно на почитателите, защото звездата беше първата, която слагаше сърце под публикациите на актьора. Освен това, сестрата и близък приятел на Деми вече не следват Макс.

Според източник, близки на изпълнителката са я предупредили за годежа и са я помолили сериозно да си помисли дали е готова за брака. Въпреки това, Деми е била много влюбена в Макс, но се е страхувала да не би сърцето ѝ отново да бъде разбито. Изпълнителката се е опитала да даде шанс на актьора, но само 64 дни след годежа двамата са решили да се разделят.

„Беше трудно решение, но Деми и Макс ще се фокусират върху своите респективни кариери. Те се уважават и се обичат и винаги ще оценяват времето, което прекараха заедно“, казва източник пред списание People.

Любовната история между двамата започна през месец март, когато избраха да прекарат карантината заедно в дома на Ловато в Лос Анджелис. Първоначално звездите криеха романса си, но наблюдателни фенове успяха да ги уловят по време на живи включвания в социалните мрежи. Веднъж Деми без да иска се появи в чат на живо, който Макс водеше със своите последователи.

Връзката бързо прерасна в нещо сериозно и през юни двойката започна да планира общото си бъдеще. На 22 юли актьорът предложи брак с диамантен пръстен, струващ 1 млн. долара. Важният въпрос беше зададен на плажа в Малибу, а снимките и видеото от момента веднага обиколиха социалните мрежи. Деми дори поръча дом за 7 млн. долара, намиращ се в Малибу, където тя и половинката ѝ да заживеят заедно.

През септември обаче се получи лек трус, тъй като се появиха стари туитове, в които Макс изразява любовта си към Селена Гомес. Въпреки че двете момичета бяха добри приятелки по времето, в което играеха за „Дисни“, сега те не са толкова близки и дори не си говорят. Деми заяви, че туитовете са фалшиви и помоли всички да я оставят намира и да не се занимават с нейния личен живот.

Според друг източник пък, това е било само черешката на тортата. Проблемите във връзката започнали само няколко дни след годежа. Близък до двойката споделя, че двамата постоянно се карали, а Деми не е пускала Макс да излиза сам. „Тя не му вярва и смята, че е леко потаен“.

Трети човек казва, че изпълнителката смята, че Ерих ѝ е предложил, за да привлече внимание към себе си и по този начин да засили кариерата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари