IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид с ново гадже: Внукът на Джак Никълсън?

15 октомври 2020 17 50

Двамата излизали от края на септември

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид има ново гадже. Стана ясно, че 24-годишният модел си е намерила половинка, съобщават източници пред  Page Six.  Сърцето на Бела Хадид е покорено от 20-годишния Дюк Никълсън, който е внук на холивудската легенда Джак Никълсън.

Отбелязва се, че отношенията между двамата са започнали в края на септември, когато младият актьор прелетял в Ню Йорк. Бела се намира там заедно с по-голямата си сестра Джиджи, която съвсем скоро стана майка.

За своя рожден ден Хадид пътува на романтично пътешествие с новия си приятел. След това звездата събра близки приятели и ги заведе на частно парти. Моделът поясни на страницата си в социалната мрежа, че обикновено не устройва грандиозни купони, но именно тази година е решила да се поддаде на празничното приключение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Дюк Никълсън е известен с участието си в хоръра „Us“. Освен това се снима в драмата „Dreamland“, както и се появи на обложката на новия албум на Лана Дел Рей „Norman Fucking Rockwell“.

Все пак, малко по-късно официален говорител на Бела Хадид отрече новината, че излиза с внука на Джак Никълсън. Според официалната информация, моделът е сама и няма връзка с начинаещия актьор.

Това е първият път, когато Бела е свързана с друга знаменитост след раздялата ѝ с гаджето The Weeknd. Въпреки че двамата се събираха и разделяха в продължение на години, те изглежда решиха да прекратят взаимоотношенията си през август миналата година. “Те са на различни места в момента, физически и психически“, обясни тогава източник. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари