IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта с трогателни снимки по случай рождения ден на Кели Престън

15 октомври 2020 17 40

Съпругата на актьора щеше да навърши 58 години

Снимка: БГНЕС

Джон Траволта отдава заслужена почит на съпругата си Кели Престън. Той сподели трогателни снимки по случай рождения ѝ ден. Актрисата щеше да навърши 58 години, но загуби битката с рака на гърдата и почина преди три месеца. 

Траволта сподели колаж от две снимки, показващ сватбата на родителите му и неговата собствена. Той и Престън се ожениха през 1991 година, а на фотоса двамата се усмихват широко към камерата, прилепили лицата си едно до друго. „Честит рожден ден, скъпа. Намерих тази снимка от сватбата на мама и татко. Хубаво е да видя нашата снимка до тяхната. С огромна любов, Джон“, написа актьорът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

След като се женят през 1991 година, Траволта и Престън имат три деца – Ела, Бенджамин и Джет, който умира през 2009 година. Тогава момчето е само на 16 години. Новината за смъртта на Кели беше съобщена лично от съпруга ѝ. Той публикува снимка в социалните мрежи, с която сподели, че актрисата две години се е борила с рака на гърдата. 

„Тя се бори мъжки и получи подкрепа от цялото семейство. Аз и близките ѝ сме изключително благодарни на целия медицински персонал, който се грижеше за нея и бяха до нас през всяка минута. Любовта и постиженията на Кели ще бъдат запомнени завинаги.“, пише Траволта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Месец след смъртта на Престън, Джон и дъщеря му Ела си спомниха за актрисата със специален танц в нейна памет. Видеото беше споделено в профила на Джон, където се вижда как двамата се движат в такт с музика от пиано, която се чува на заден фон. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари