IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта се оттегля от киното

30 юли 2020 08 30

Звездата ще си даде почивка след смъртта на съпругата му

БГНЕС

Джон Траволта се оттегля за неопределен период от киното. Холивудската звезда, чиято съпруга почина на 13 юли, смята да си даде малко почивка и да се отдаде на децата си. 

Преди няколко дни стана ясно, че актьорът няма да посещава сциентоложката църква, в която членува. Тогава се заговори, че заради загубата му, той има намерение да спре със снимките за известно време. 

Заради непрестанния интерес на медиите към него след погребението на Кели Престън, агентът на Траволта излезе с изявление. В него той моли за спокойствие, от което се нуждае фамилията в този тежък за нея момент. 

След като Джон получил множество обаждания и въпроси на имейла си за бъдещето на неговата кариера, решил да изясни какво смята да прави оттук нататък. 

„За известно време се отказвам от снимки, за да бъда максимално близо до децата си. Много им е тежко. Може би известно време няма да чувате нищо за мен“, обяснява той. 

Според близки до семейството на Траволта, той отдавна смятал да се оттегли за известно време от Холивуд, а след като съпругата му се разболяла, необходимостта да бъде повече време с нея, станала по-голяма. 

Преди да се влюби в актьора, Кели Престън излизала за кратко с Джордж Клуни и Чарли Шийн. След това, когато той я поканил на среща, тя дори се чудела дали да откаже, но след като направила обратното, се влюбила от пръв поглед. По-късно, докато са на почивка в Швеция, той ѝ предлага брак и двамата се венчаят през 1991 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари