IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Ашли Тисдейл очаква момиченце

21 октомври 2020 10 50

Франки Мюниц също разкри пола на своя бъдещ наследник

БГНЕС

Ашли Тисдейл очаква момиченце. След като показа снимка в с торта, която току-що трябва да разреже, актрисата най-сетне разкри пола на бебето. 

За нейна радост и на много от феновете ѝ, тя носи дъщеричка. 

„Тази година очевидно беше трудна за толкова много от нас. Възходи и падения, като влакче в увеселителен парк“, написа звездата и сподели, че денят, в който е направила така наречения „Baby shower“, ще помни завинаги. 

По думите на Тисдейл, много по-яко и безопасно е бъдещите родители да обявят какво дете очакват чрез торта, а не с фойерверки. 

„Плаках и бях толкова щастлива“, написа още Ашли, която очаква първото си дете от съпруга си Кристофър Френч. 

Междувременно друга кинозвезда разкри подробности около своя бъдещ наследник. Франки Мюниц, по-известен с ролята си на Малкълм в едноименния сериал, ще бъде татко на момченце. 

По-малко от месец след като 34-годишният актьор обяви щастливата новина, той и съпругата му Пейдж Прайс събраха най-близките си приятели, за да съобщят пола на бебето.

Бъдещите родители са поръчали балони във формата на думите „Baby Boy“, с които всички да се снимат. 

Мюниц уточнява в своя Instagram, че детето трябва да се роди през март 2021 г. и се вълнува изключително много. Неговата любима от своя страна благодари на всички гости за присъствието и подаръците, които са получили. 

По-рано Франки посочи, че с жена му са преживели какво ли не, пътували са доста и са видели невероятни места, но нищо не може да се сравни с емоцията, която изпитал, научавайки, че ще си имат бебе. Чувайки сърчицето на ембриона, той си помислил, че му се е случило чудо. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари