IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм се разделиха

23 октомври 2020 17 50

Певицата призна пред феновете, че е необвързана

БГНЕС

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм отново са разделени. Това потвърди 32-годишната певица, коментирайки пред фенове, че вече е сама. 

Звездата публикува забавен клип, в който играе туърк и пие червено вино. Накрая към описанието към него написа, че това представлява живота на необвързаните по време на пандемия. 

„Джеси Джей е сама. Не мога да повярвам!“, написа жена под поста на звездата, а други нейни последователи ѝ отговориха: „Всичко приключи още преди няколко месеца“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от JJ (@jessiej) на

Както Джеси Джей, така и бившият ѝ не са споделили нито една снимка, свързана с другия от дълго време насам, което кара феновете на двойката да смятат, че те отдавна са се разделили. 

За връзката на певицата и актьора се заговори още през 2018 г., когато той се разведе със съпругата си Джена Дюън.  Двамата доста време се криха от папараците, като към края на 2019-а се заговори, че двамата са разделени. 

„Чанинг и Джеси имат различни приоритети в живота“, коментира източник на Mirror. По думите му, двамата се забавлявали заедно, но Тейтъм прекарва по-голяма част от времето си в Лос Анджелис заради своята дъщеричка, докато Джей предпочита да стои в Англия.

Двойката се събра отново през януари 2020 г., като раздялата ѝ бе само няколко седмици. През април обаче отново се заговори, че двамата вече не са заедно. 

Според близки до Джеси Джей и Чанинг Тейтъм, по време на пандемията те просто са се виждали на няколко пъти, като най-вероятно в средата на лятото вече решили да сложат край на отношенията си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари