IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясно защо Кейт Мидълтън и принц Уилям пренебрегват раждането на Арчи

23 октомври 2020 17 40

Принц Хари и Меган Маркъл ги разгневили с едно тяхно действие

Снимка: БГНЕС

В новата си книга „Battle of Brothers“  историкът Робърт Лейси разказа подробно за деня на раждането на бебето Арчи – първородния на херцога и херцогинята на Съсекс. Меган Маркъл роди син рано сутринта на 6 май 2019 г. и след няколко часа избяга от болничния дом с принц Хари и майка ѝ Дория.

Следобед същия ден нейният прессекретар съобщи на целия свят, че херцогинята току-що е започнала раждането.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 „Тяхната хитрост беше подкрепена от Бъкингамския дворец, който този ден публикува заблуждаващо изявление, че херцогинята на Съсекс ражда – когато всъщност тя е родила сина си преди осем часа“, пише Лейси.


Манипулацията не се харесала на принц Уилям, който смятал, че трикът на брат му и съпругата му не е нищо повече от трикове на „примадона“. Заедно със съпругата си Кейт Мидълтън, херцогът на Кеймбридж чака повече от седмица, преди да посети новородения си племенник и родителите му. Но Елизабет II, принц Филип и принц Чарлз и Камила се срещнаха с наследника в същия ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

 

 

Освен това Кейт и Уилям решиха да не водят малките си деца със себе си, които са братовчеди на бебето Арчи. Двойката отглежда 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Петя ( преди 3 години )
По -голяма клюка не бях чела!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар