IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радина Кърджилова вече не крие коремчето

27 октомври 2020 14 40

Актрисата се разхожда сред природата

БГНЕС

Радина Кърджилова вече не крие коремчето си. След като приятелят ѝ Деян Донков разкри, че двамата очакват второто си дете, младата актриса вече по-често се снима в цял ръст. 

Наскоро бъдещата майка показа кадър от разходката си в планината, на който е с първородния си син Христо. На него детето я гали по корема. 

„Сияете. Толкова Ви отива коремчето“, „Много сладки сте! Бъдете здрави! И лека бременност“, „Страхотна снимка. Това е животът – любов и щастие в чист вид“, пишат последователите ѝ под публикацията ѝ в Instagram. 

По всичко личи, че Радина Кърджилова се чувства отлично и може да пътува, защото преди няколко дни тя бе с компания на морето. 

Докато Кърджилова си почива и се грижи за сина си у дома, тя не спира да твори. Не е тайна, че от няколко месеца насам тя развива бизнеса си с авторски бижута. 

Иначе известната двойка не споделя подробности кога трябва да се роди бебето. Знае се само, че ще бъде момченце, а неговият батко го чака с нетърпение, за да си играят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари