IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радина Кърджилова към родителите: Спазвайте правилата

27 април 2020 17 40

„Наистина не е толкова страшно“, казва тя

БГНЕС

Актрисата Радина Кърджилова публикува в Instagram видео с призив към родителите, в което приканва всички семейства с малчугани да спазват мерките, наложени от кризисния щаб.

Посланието на приятелката на Деян Донков идва след като здравният министър Кирил Ананиев разреши на родителите с деца до 12-годишна възраст да ги разхождат в парковете.

„Моля ви, нека да спазваме тези правила за парковете. За да имаме лято, да ходим по бански, да се печем на слънце, да правим пясъчни замъци с децата си. Да имаме театър, кино, концерти, клубна музика...“, обяснява Радина.

„Дано те чуят, но струва ми се, че хората, които най-често не спазват ограниченията, не са твои последователи... а по-скоро на една друга „култура“...“, коментира последователка на актрисата. 

„Наистина ви моля, не е толкова трудно. Успяхме досега и вярвам, че ще успеем. Просто малко хъс и вяра. Бъдете силни. Наистина не е толкова страшно. Още малко...“, завършва Кърджилова. 

„Радина Кърджилова!!! Спазваме правилата!!! Българите сме силни, доказали сме го през вековете!!! Но посланията, отправени от Вас и Деян Донков въздействат с още по-голяма Сила!!! Имаме необходимост от Вас, Творците!!! Благодаря Ви!!!“, написа друга почитателка под апела на актрисата, която се е самоизолирала вкъщи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари