IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман не дава на дъщерите си да имат профили в социалните мрежи

29 октомври 2020 09 00

Актрисата разказа защо

Снимка: БГНЕС

Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан възпитават двете си дъщери – 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт. 53-годишната актриса сподели, че момичетата вече се опитват да създадат свои профили в Instagram, но Кидман все още не иска да ги пуска във виртуалното пространство. Звездата обясни решението си в шоуто Loose Women.

„Технология. Аз самата не съм много запозната с тях. Трудно ми е да следя всичко и да остана дълго в мрежата“, призна Никол. – Няма да им позволя да бъдат в Instagram. 12-годишната ми дъщеря се притеснява да овладее всичко това. Но това е просто начин да привлече вниманието. Мисля, че много родители биха казали същото.“

Кидман добави, че се опитва да развие увереност и самочувствие у наследниците си, да им даде свобода и да не бъде прекалено защитаваща майка, за да могат момичетата да се учат от грешките си.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Никол има и по-големи деца: 27-годишната Изабела и 25-годишния Конър, които двамата с Том Круз осиновиха, когато се ожениха. Според слуховете актрисата не поддържа комуникация с тях, тъй като те, следвайки баща си, се интересуват сериозно от сциентологията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари