IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Никол Потуралски: Свърши ли романсът им?

30 октомври 2020 08 30

Моделът май отново е със съпруга си

БГНЕС

Свърши ли романсът между Брад Пит и Никол Потуралски? Това се питат последователи на холивудската звезда след като от няколко дни се въртят слухове, че двамата са се разделили. Според някои източници, моделът отново е със съпруга си Роланд Мери. 

По данни на Page Six, краят на отношенията между двамата, които имат доста голяма възрастова разлика, сложил актьорът, който от самото начало не искал да се обвързва сериозно. 

„Флиртувам с живота още и още“, написа красавицата към една от снимките си в Instagram, като мнозина сметнаха, че тя намеква, че всичко, онова, което е имала с бившия на Анджелина джоли, е било просто едно увлечение. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nico (@nico.potur) на

Никол качи поредните провокативни снимки по бельо, но не коментира в социалната мрежа дали наистина вече не се вижда с Брад Пит. 

Тези дни 27-годишният модел и 68-годишният ѝ съпруг са забелязани да вечерят в един от ресторантите му в Берлин. Според местни медии, двамата смятат да изгладят противоречията помежду си в името на техния син. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nico (@nico.potur) на

Междувременно изданията зад океана пишат, че в момента Брад Пит иска да обърне повече внимание на децата си и се фокусира върху президентските избори след като обяви, че застава зад Джо Байдън и Демократическата партия. Той дори озвучава негов рекламен видеоклип. 

„Америка е място за всички – за тези, които са я избрали, за тези, които са били за нея, за републиканците, за демократите, най-вече за тези по средата“, казва той. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари