IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова показа за първи път своето малко момченце

30 октомври 2020 14 40

Вижте сина на актрисата, който носи името Бран

БГНЕС

Луиза Григорова показа за първи път своето малко момченце, като на снимката се вижда, че тя буквално прелива от щастие в новата си роля на майка, както и самата тя сподели в профила си в Instagram. Месец след като роди първото си дете, актрисата е категорична, че майчинството се е оказало най-вълнуващото нещо, което някога се е случвало в живота ѝ.

Освен това Луиза разкри, че това да е майка ѝ идва отвътре и че синът ѝ запълва всяка празнинка, която някога е усещала в себе си. „Бран изпълва живота ни с @martinmakariev с истинското, необятното и безусловното щастие и любов!“, пише дъщерята на модната шефка Ивета Григорова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on


Луиза добавя, че пише всичко това в социалната мрежа, защото е получила доста запитвания от феновете си, в които те искат тя да им разкаже как се чувства като майка за първи път, както и да разкаже повече за това как се справя с грижите за бебето, да опише емоциите и преживяванията си след появата на Бран и др. Луиза засега отговаря с една дума и тя е, че прави всичко с ЛЮБОВ! 

Наскоро Григорова разкри и защо със съпруга ѝ Мартин са кръстили бебето Бран. Името произлизало от старото славянско име Бранимир, отделно имало уелски бог със същото наименование. По думите ѝ, името е много хубаво и е свързано с желанието ѝ детето да стане силно и смело. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари