IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова разкри на кого е кръстила сина си

20 октомври 2020 14 40

Името на бебето не е свързано с „Игра на тронове“

БГНЕС

Луиза Григорова-Макариев не е кръстила сина си на герой от „Игра на тронове“, както повечето хора смятат. Това разкри самата тя пред Нова тв, говорейки за трепетите, свързани с майчинството. 

„Ние искахме синът ни да е силен и смел, затова му дадохме това име“, обясни младата майка. 

Актрисата посочи, че преди момченцето да се роди, тя и съпругът ѝ Мартин Макариев разглеждали списък с български имена, сред които било и Бран. 

Григорова разказа, че Бран произлиза от старото славянско име Бранимир, отделно има уелски бог, който е с четирите букви. По думите ѝ, името е много хубаво и е свързано с желанието ѝ детето да стане силно и смело. 

Актрисата разказа, че често се разхожда с бебето навън, като още от шестия ден го е сложила в количката. 

„Много сме добре и е изключително приятно. Ролята на майка се оказа нещо, което много ми харесва. Не очаквах, че ще е толкова хубаво. Откакто малкият е вкъщи съм изгубила ума си“, споделя тя. 

Луиза Григорова разказа още, че синът ѝ е много спокоен и се надява да остане такъв, за да може скоро да се върне на театралната сцена. „Има много добри очи, не съм виждала толкова добри очи“, обяснява още звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари