IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова и Весела Бабинова с обща фотосесия

24 септември 2020 11 00

Двете приятелки скоро ще станат майки

Pixabay

Обща фотосесия си направиха Луиза Григорова и Весела Бабинова. Добрите приятелки и колежки от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ решиха да запечатат на снимка това, че и двете са бременни и очакват първите си рожби. 

„Най-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н. Е...ние с Весела не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам – във всичко! Както се вижда на снимката – и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца“, написа Григорова и сподели два кадъра. 

Младите актриси са избрали софийските улици за фон, като за снимките носят дълги черни рокли, под които се крият наедрелите им коремчета.  

„Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички! Вие имате ли съдбовни знаци с приятелките си?“, пита Луиза, която на един от кадрите държи за ръце Весела. 

Григорова предизвика своите последователки да отбележат добра приятелка под публикацията ѝ. Откакто съобщи, че е бременна, тя много често говори за износването на бебето и това как се подготвя за него. Знае се и полът му – момченце. 

И докато Луиза Григорова, която вече по фамилия е Макариев, е готова със стаята за бебето и не крие,че вече е в деветия месец, нейната приятелка не съобщава много подробности за своята бременност. Едно е ясно – и двете ще родят съвсем скоро. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари