IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Photoshop грешки: Ким Кардашян си „отряза“ ръката

30 октомври 2020 17 50

Риалити звездата получи безброй подигравки

БГНЕС

Ким Кардашян е една от най-известните риалити звезди в САЩ. Наскоро тя навърши 40 и не пропусна да покаже на последователите си в социалните мрежи в какъв лукс е празнувала. Естествено, с нея бяха най-близките ѝ роднини. Без децата, тя и шумната ѝ компания вдигнаха купон на плажа. Вместо да я разкритикуват за това, че е пръснала твърде много средства за юбилея, феновете намериха друго нещо, с което да се заядат с нея – поредната грешка на Фотошоп, която си личи от снимките ѝ. 

„Момичетата искат малко слънце“, пише рожденичката към снимка, на която позира по бански заедно със сестрите си Клои и Кортни.  И трите са избрали модели от две части, чиито бикини са в стил 90-те, силно изрязани. 

На пръв поглед в снимката на Ким няма нищо нередно, но вглеждайки се по-внимателно, ще видите, че част от ръката ѝ, с която е прегърнала Клои (първата от ляво на дясно), липсва. Това предизвика безброй подигравки и негативни коментари. 

„Съжалявам, Ким. Просто не виждам останалата част от ръката ти зад Клои. Загрижен съм за теб“, „Съжалявам, че загуби дясната си ръка на своя таен остров, Ким. Всички ще се молим за теб“, шегуват се потребители на Twitter. 

Междувременно по-съобразителни откриха, че на един от общите ѝ кадри от партито, ръката ѝ също изглежда малко странно, най-вероятно заради това, че тя е сложила някой филтър, за да изглежда по-слаба. 

Ким Кардашян не за първи път прави гаф с корекцията на своите снимки. В повечето случаи, след като разбере, че има нещо нередно, тя ги трие, но сега, най-вероятно заради рождения ѝ ден, е решила да не се занимава излишно. 

Миналата седмица друга известна личност разгневи последователите си, поставяйки си допълнително сандали на босите крака – Блейк Лайвли. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари