IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелена Бонъм коментира войната между Амбър Хърд и Джони Деп

3 ноември 2020 10 30

„Нямаше да стигне толкова далеч, ако не смяташе, че е прав“, заяви тя

Снимка: БГНЕС

Дълго време скандалният развод между Джони Деп и Амбър Хърд бе начело  на медийното внимание. Много актьори защитиха Джони Деп по въпроса за домашно насилие и застанаха зад него. Това направиха и бившите му Ванеса Паради и Уинона Райдър. А вече в списъка със знаменитости защитници на Деп е и Хелена Бонъм Картър. В миналото актьорите се снимаха в няколко култови филма и сега са семейни приятели. Звездата, изиграл джак Спароу, е кръстник на сина на Хелена от режисьора Тим Бъртън.

В интервю за The Guardian звездата на Crown  отбеляза, че е изненадана от настоящата ситуация: „Има нещо старомодно в Джони, с всичките му нрави – така че всичко това няма смисъл“.

Тя добави, че Деп никога не би се защитил толкова яростно в съда, ако не беше сигурен, че е прав. „Този човек в никакъв случай не е глупав. Нямаше да стигне толкова далеч, ако не беше смятал, че е прав“, призна Хелена.

Това лято Деп и Хърд се сблъскаха в съда в Лондон, поради което много сочни подробности за брака им бяха публично оповестени. Съвсем скоро бившите съпрузи ще се срещнат отново на съдебно заседание, но този път в САЩ.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари