IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари все отлагат срещата с кралското семейство

3 ноември 2020 15 00

Може да не се видят и тази Коледа

Снимка: БГНЕС

Мина вече година откакто херцозите на Съсекс не са виждали роднините си във Великобритания, но като че ли принц Хари и Меган Маркъл не чакат с нетърпение да празнуват Коледа с кралското семейство.

Заедно с едногодишния си син Арчи двойката планира да се върне в Лондон в края на декември, две седмици преди процеса по делото срещу британските таблоиди, но наскоро стана известно, че Меган Маркъл поиска да отложи срещата до следващата есен. Сега тя и принц Хари нямат причина да летят през Атлантическия океан и да изкарат карантина във Frogmore House.

„Малко вероятно е херцогът и херцогинята да  предприемат пътуване в края на годината, защото цялото им внимание беше свързано със съдебния процес“, каза говорител на двойката пред Sunday Times. „Тъй като делото  вече няма да е там, понастоящем те нямат планове за пътуване, но тяхното решение може да бъде преразгледано.“ 

Двамата херцози са решили да отменят плановете си и заради сложната епидемиологична ситуация в света.

94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният принц Филип  едва ли ще харесат тази новина, защото не са виждали своя правнук от една година. Миналия ноември принц Хари и Меган заведоха Арчи в Канада под предлог за временна почивка от работа и оттогава мъникът не е напускал Северна Америка.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Принц Чарлз също изпитва дълбока болка от раздялата с внука си. Запознати изтъкват, че той би искал да посети Хари и Меган в тяхната вила във Фрогмор, за да компенсира изгубеното време с Арчи.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари