IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които драстично отслабнаха през 2020

26 декември 2020 18 00

Адел, Ребъл Уилсън, Кели Озбърн и други

БГНЕС

Годината още не е приключила, но вече е пълно със знаменитости, които успяха в тази сложна световна ситуация, да трансформират телата си. Тези звезди отслабнаха драстично и показаха на своите фенове, че със силата на волята всичко е възможно!

Докато някои хора може би по-скоро напълняха по време на карантината и блокирането заради коронавируса, то други се възползваха от възможността да се съсредоточат върху своя фитнес режим и начина си на хранене. Определено през последните месеци видяхме някои невероятни примери за отслабване и то на много-много килограми. Пълнички знаменитости като австралийската актриса Ребъл Уилсън и британската певица Адел, в момента изглеждат страхотно. Ребъл беше супер открита по отношение на това как точно се е преборила с излишните килограми, докато Адел по-скоро си мълчеше по темата, докато един ден не се появи в страхотна форма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Уилсън често публикува в своя Instagram акаунт своите тренировки и не се притеснява да демонстрира вталената си фигура. Забавната, 40-годишна блондинка свали повече от 40 кг, като призна, че целевото ѝ тегло е 75 кг и почти го е достигнала.

Братът на сестрите от клана Кардашян – Роб също преживя много възходи и падения с теглото си през годините. Тази година обаче той се беше съсредоточил върху визията си и с упорита работа успя да се завърне към добрата си форма. Той показа новото си тяло наскоро, по време на празненствата за рождения ден на сестра си Ким.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Подобно на Роб, Адел също избягва да бъде снимана от папараци през по-голямата част от 2020 г., но от време на време тя публикуваше свои снимки в Instagram, на които показваше на феновете си, че е в завидна форма. Според слуховете тя е свалила цели 100 килограма! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Наскоро дъщерята на Ози Озбърн – Кели също демонстрира новото си, вталено тяло и сподели, че се е решила да отслабне драстично, след като няколко нейни гаджета са я зарязали, защото била дебела. Кели сподели, че още не може да повярва, че към днешна дата изглежда перфектно и че наистина се чувства отлично в новото си тяло.

Джесика Симпсън също успя да свали цели 45 килограма за последната година и половина. Майката на три деца редовно говори с феновете си за това какво ѝ е коствало да постигне новата си форма. Тя споделя редовно с какво се храни и как спортува.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари