IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смених мъжа, сега и косата: Бившата на Брад Пит експериментира с прическата

6 ноември 2020 12 30

Никол Потуралски копира стила на обличане на актьора

Pixabay

Казват, че когато една жена боядиса косата си в нов цвят, е готова да смени и мъжа. Това важи до голяма степен за бившата на Брад Пит, която търси идеи за промяна след раздялата им.

Благодарение на приложение на телефона, Никол Потуралски показа в своята история на Instagram как би изглеждала с различни цветове на косата. Сред тях бе и розовият – най-предпочитаният по време на пандемията.

Скучаейки вкъщи, 27-годишната германка е пробвала различни варианти, за да установи дали ѝ отива повече да е блондинка или пък брюнетка. 

Получавайки множество положителни коментари за новата си визия, Никол се престраши и стана блондинка, но за кратко. Слагайки перука на главата си, без никакъв грим, тя отново показа как изглежда в социалната мрежа.

Освен с по-различната си коса, Потуралски привлече вниманието и с начина си на обличане, който прилича доста на този на Брад Пит, с когото вече не се вижда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nico (@nico.potur) на

„Небрежно край езерото“, написа моделът и сподели своя най-нов костюм в светлозелен цвят, комбиниран с късо бюстие и черни маратонки на платформа.

„Чакайте, не ви ли прилича на един от любимите костюми на Брад Пит?“, пише нейна последователка. 

Може би изборът на дрехи на Никол е чисто съвпадение, но не може да отречем, че ни допада.

Междувременно световните медии пишат, че 56-годишният актьор не се е виждал с младата красавица от август. Според запознати, той никога не е искал да има сериозна връзка с нея.

В момента Потуралски е с бизнесмена Роланд Мери, от който има син – Емил. Двамата така и не са се развели още, което означава, че може да се опитат да запазят брака си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари