IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Джеймс с първа поява след аферата с женен мъж

10 ноември 2020 11 00

Актрисата сътвори истински скандал след целувката си с колега

Снимка: БГНЕС

Лили Джеймс беше забелязана на вечеря в Лондон с Доминик, но този път не беше Уест. Актрисата излезе с приятеля си Доминик Купър, като това беше първа публична поява след аферата ѝ с Доминик Уест, който все още се води женен.

31-годишната звезда избра гръцки ресторант в понеделник, а за вечерта заложи на тъмносиньо палто, син пуловер и черни панталони. Докато слизаше от колата успя да скрие лицето си от папараците с черна шапка. Що се отнася до Купър, той беше облечен с риза и яке в син цвят, комбинирайки ги с черни панталони. „Двамата се държаха приятелски. Поръчаха си бутилка вино и гръцка храна. Когато приключиха с яденето, останаха още малко на масата, за да си поговорят и да се посмеят“, казва източник пред E!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily James (@lilyjamesofficial) on

Заради ограниченията, наложени във Великобритания, ресторантът е затворил в 22:00 часа, което е накарало Лили и Доминик да приключат с вечерта си по-рано от планираното. Явно обаче партито се е преместило у дома, тъй като Купър беше забелязан да се качва в колата с бутилка вино, която не е била изпита на вечерята.

Двамата актьори се познават от филма „Mamma Mia! Here We Go Again“. Купър е в щастлива връзка с Джема Чан от няколко години. Що се отнася до Лили, тя се въвлече в истински любовен триъгълник, като беше забелязана да се целува с Доминик Уест в Рим. Интересното е, че Уест е женен от 10 години и малко след като снимките излязоха наяве, той се върна при съпругата си и двамата заявиха, че всичко е наред и семейството им е стабилно.

Джеймс и Уест бяха заснети как карат скутер в италианската столица, след което се насладиха на гледка отвисоко и обядваха с общ приятел на 11 октомври. „В края на обяда Лили седна до Доминик и той не се сдържа и я целуна“, казва източник. След това двамата са посетили църква, а близостта им е станала още по-голяма.

Въпреки че актьорите не изглеждаха притеснени от папараците в Рим, близък до Лили съобщава, че тя се чувства „ужасена и засрамена от случката“. Приятелят ѝ допълва, че Джеймс е била изненадана от историята, че Уест е щастливо женен и иска всичко това да премине по-бързо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари