IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт нежно прегръща Габриела Брукс в нова семейна снимка

11 ноември 2020 08 40

Съвсем скоро звездите ще отпразнуват първата годишнина от връзката си

Снимка: БГНЕС

След като Лиъм Хемсуърт се раздели с бившата си съпруга Майли Сайръс, започна дълга връзка с Габриела Брукс. Актьорът сподели семейна снимка, на която се вижда и моделът.

Това стана на рождения ден на Люк Хемсуърт, който отбеляза своя 40-и рожден ден. Крис и Лиъм Хемсуърт дойдоха да поздравят по-големия си брат за юбилея в компанията на своите сродни души.

37-годишният изпълнител на ролята на Тор е щастливо женен за актрисата Елза Патаки, от която има три деца, а звездата от „Игрите на глада“ излиза с 24-годишния модел Габриела Брукс.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on


От кадъра се вижда, че партито е вдъхновено от 20-те години на миналия век и телевизионния сериал „Peaky Blinders“. Черно-бялата семейна снимка показва, че всички гости са били сериозни по отношение на дрескода. Снимката показва и съпругата на рожденика Саманта и по-възрастните Хемсуъртс, Крейг и Леони.

„Честит 40-ти рожден ден, Люк! През всичките тези години си бил прекрасен брат.“, – така поздрави Лиам рожденика. Люк отвърна: „Благодаря ти, Лиъм. Винаги ще бъдеш малкият брат, който плаче най-добре!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

За първи път се заговори за романа между Лиъм и Габриела през декември 2019 г., четири месеца след като актьорът се раздели с Майли Сайръс. През пролетта се породиха слухове за раздялата им, но очевидно те все още се радват на компанията си.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари