IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн с превръзка на пират и предпазен шлем

19 ноември 2020 10 40

Какво става с риалити звездата?

БГНЕС

Новите снимки на Кели Озбърн в социалните мрежи притесниха последователите ѝ. Риалити звездата се появи с черна превръзка на едното око, като един истински пират. Оказа се, че тя не се е дегизирала така заради изминалия Хелоуин, а защото е претърпяла лек инцидент при гримиране.

Кели, която през последните няколко месеца отслабна доста, е с лека травма след като ѝ бръкнали в окото със спирала.

„Когато гримьорът ви каже: „Не се движи“, не се движете. Не се движете изобщо“, каза Озбърн в своята Instagram Story.

36-годишната звезда разкрива пред Entertainment Tonight, че се наложило да отиде веднага на очен лекар, защото ѝ „остъргали“ очната ябълка със спирала.

Кели признава, че гримьорът ѝ се извинил, но вината не е негова, тъй като тя не го послушала да не мърда.

„Все още боли“, сподели Озбърн в последната си публикация, качвайки безброй селфита с пиратската превръзка, която трябва да стои на засегнатото ѝ око за известно време.

Кели Озбърн разкри, че ще ѝ трябва време, за да може да гледа нормално, без да изпитва напрежение заради инцидента със спиралата.

Дъщерята на рок музиканта Ози Озбърн разкри, че 2020-а определено е нейната година, но след лекия инцидент с окото се чуди какво още може да ѝ поднесе тя.

„Всичко, което мога да кажа за 2020 г.“, написа тя към свой клип, в който показва как излиза навън – като пират, но носеща предпазен шлем отгоре.

„2019 година беше ужасна. В много отношения беше и страхотна, особено що се отнася до собственото ми израстване... Разбрах, че постоянно поставям нуждите на другите пред своите“, коментира тя наскоро, говорейки за своята трансформация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари