IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Под карантина: Николета Лозанова се закача с Божинов

19 ноември 2020 17 50

Плеймейтката скучае докато Ники Михайлов се лекува от коронавирус

БГНЕС/IPixabay

Какво прави Николета Лозанова, докато Ники Михайлов се лекува от коронавирус? Поставена под карантина заради контакта си с него, плеймейтката скучае у дома, разглеждайки социалните мрежи. А там бившият ѝ Валери Божинов продължава да разсмива с нови видеа.

Футболистът на „Левски“ качи забавно видео, с което отговаря дали е „мъж за много жени“. Слушайки песен на Софи Маринова и Константин, той отговаря с усмивка: 

„Аз?! Не! Само твой“ и размахва пръст, след което изтъква и че не е „специалиста по лъжи“, както се пее в парчето, на което доскоро той най-вероятно е мятал салфетки в някоя дискотека. 

Виждайки видеото на Божинов, който по неясни причини не е вкъщи, а в автомобила си, Ни Ло коментира: 

„Не ти се отразява добре карантината“, а след нея по темата се включиха още Мегз Каканашева и фенове на „Левски“. 

Демонстрирайки това, че поддържа добри отношения с бащата на детето си, Лозанова привлече вниманието към своя профил, качвайки няколко полуголи снимки.

Миналата седмица гаджето на изкусителката даде положителен тест за коронавирус. От „Левски“ съобщиха, че той се лекува вкъщи и не се налага да влиза в болница. Тогава обаче не стана ясно дали футболистът ще остане у дома с любимата си, но най-вероятно се е наложило двамата да бъдат разделени.

Поставена под карантина, Лозанова сподели кадър, на който държи ръката на гаджето си, с което иска да покаже, че го подкрепя в трудния момент за него.

Докато чака приятелят ѝ да оздравее, Николета не спира да си прави снимки у дома, като в тях включва и новия си любимец – британска късокосместа котка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари