IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито бебе: Танцуващият милионер показа дъщеря си

20 ноември 2020 08 30

Джанлука Ваки с романтична изненада на изписването

Getty/Pixabay

В края на октомври бохемът Джанлука Ваки, известен с прозвището си Танцуващия милионер, стана баща. След безброй връзки с млади жени и незабравими партита с кръшни танци, той се сдоби с дъщеричка. Близо седмица след като Шарън Фонсека го дари с момиченце, 53-годишният татко показа специалната изненада за изписването на жената на неговия живот.

„Добре дошла у дома, принцесо... Обичаме те“, написа той към клипа с най-романтичното посрещане на майката на неговото дете и новороденото. 

Във видеото, гледано близо 17 милиона пъти, камерата показва железните врати на луксозното имение, украсени с розови панделки. По пътя към дома на милионера, сред зеленината на неговия парк, има хиляди розови балони, безброй пухкави мечета, слончета и какви ли не други украшения, с които той показва за пореден път на света, че е изключително щастлив от това, че си има дъщеря.

Джанлука е запечатал и първото впечатление на любимата си, виждайки розовата украса – тя плаче от радост и трепери от вълнение.

Ваки носи кошчето с бебето на слизане от колата, като бива посрещнат от своя грижлив персонал. Много от прислужниците му снимат със своите телефони и плачат заедно с Шарън за бебето. Неговите любими кучета пък са с розови шалчета на врата.

Видеото на Танцуващия милионер, което е едно от най-емоционалните му за момента, е на фона на песен, направена специално за неговата дъщеря Блу Йерусалим Вак. В нея на няколко пъти се споменава нейното нестандартно име.

Откакто вече е татко, Джанлука помага повече на Шарън за отглеждането на бебето. Последните му танци пък са свързани именно с него. За да покаже, че любимата му вече се е възстановила, той измисля нова хореография, в която я включва.

Освен как люлее бебето на ръце и бута количката в градината си, италианецът показа по-отблизо дъщеря си, макар и да не я снима в лицето. Той сподели трогателно видео, в което с майката на детето държат миниатюрната му ръчичка.

По всичко личи, че следващите постове на известният бохем ще са свързани с бащинството – роля, която той вече обожава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Николета Лозанова ( преди 3 години )
Това момиче е родено с късмет! Искам и аз такъв мъж :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар