IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената на Танцуващия милионер показа как се възстановява след секцио

1 декември 2020 12 30

Шарън Фонсека мотивира майките да не се срамуват от телата си

IStockphoto

Близо три седмици след раждането, жената на Танцуващия милионер, който трогна всички с новината, че е станал татко, започва да влиза във форма. Шарън Фонсека, която е дала живот на дъщеричката си със секцио, разказа в Instagram за своето възстановяване и желанието да свали излишните килограми.

Моделът сподели снимка, направена две седмици след операцията, с която да насърчи младите майки да не се срамуват от телата си.

„Качих около 10 килограма по време на бременността и бавно се връщам към „нормалното“... Всичко е доста различно от преди!“, пише красавицата в социалната мрежа. 

Шарън се е снимала в огледалото, носейки само спортен сутиен и черен панталон. Коремчето ѝ не е стегнато, но не може да кажем, че е и твърде отпуснато. На него се вижда нейната „Linea Nigra“ или както лекарите ѝ казват – линия на бременността, която с времето ще изчезне.

„Може да прозвучи като клише, но не спирам да се изумявам от това, на което са способни телата ни. Наслаждавам се на всяко нещо и обичам тялото си дори повече от преди“, коментира жената до милионера Джанлука Ваки. 

Шарън разкри, че има стрии около гърдите, но не се притеснява от тях. Що се отнася до храненето, моделът изтъкна, че вече яде по-здравословно в сравнение с бременността.

За да се възстанови по-бързо, Фонсека носи стягащо облекло, препоръчано ѝ от нейния лекар.

В своя профил в Instagram Фонсека благодари за безбройните поздравления, които тя и Джанлука са получили за бебето. Тя изтъкна, че близо седмица не е ползвала мобилния си и дори забравяла да пие вода, докато свикне с грижите за бебето и започне да се движи след цезаровото сечение.

Младото момиче, което роди момиченце на Танцуващия милионер, сподели, че няма следродилна депресия, защото идва Коледа и тя обожава това време на годината. А предстоящите празници определено ще са специални за нея и половинката ѝ, защото те ще празнуват със своята рожба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари