IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън откровено обсъдиха предизвикателствата на родителството

25 ноември 2020 09 00

Херцозите на Кеймбридж продължават да изпълняват кралските си задължения

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж продължават да изпълняват своите кралски задължения, въпреки че Обединеното кралство е подложено на втора широко разпространена карантина. Наскоро Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещнаха във виртуалното пространство с бащите, участващи в програмите на благотворителната организация Future Men, за да обсъдят с тях спешни проблеми.
 

Като родители на три деца – 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луис, херцозите знаят от първа ръка за възпитанието на по-младото поколение. По време на разговора те попитаха младите бащи за трудностите, с които са се сблъскали в самото начало.

Миналата година принц Уилям се срещна лично с персонала и отделенията за бъдещите мъже и разказа за страховете си, свързани с появата на ново семейство: „В повечето случаи просто мислите какво да правите. Страшно е колко мънички са, когато дойдат на този свят. Те са толкова крехки и толкова малки. Изглежда, че ако ги премествате твърде често, те ще се счупят, но това не се случва!“, коментира тогава той.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари