IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рядък кадър: Кейт Мидълтън показа част от двореца Кенсингтън

19 ноември 2020 10 30

Херцогинята се свърза със семейства на военни

Снимка: БГНЕС

Само няколко дни след като присъства на церемонията по случай Деня на възпоменанието в Лондон, Кейт Мидълтън организира виртуална среща с мъже и жени, които са служили в армията. По време на обаждането херцогинята говори и със семейства на загинали военни. За срещата тя носеше бяла блуза с голяма черна яка от марката Ghost London. Моделът се казва Boo Blouse и се предлага за 79 паунда. Върху яката беше закачен червен мак, с който се отдава почит към загиналите военни.

По време на разговора със Шантел Уин, Серена Алексасндър, Чарълтън Тейлър и Соня Флеминг Кейт каза, че е чест за нея да говори със семействата на загинали военни и напълно осъзнава каква жертва са направили техните близки, за да може Великобритания да бъде свободна. Изкуственият мак се носи от 1921 година в чест именно на загиналите герои.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

„Мисля, че говоря от името на цялата нация, когато ви казвам, че трябва да сте изключително горди с близките си и с жертвата и смелостта, която те са показали“, каза Кейт на своите гости. Обаждането беше публикувано в официалния профил на кралското семейство. Именно във видеото феновете успяха да видят част от дома на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Мидълтън беше седнала в дневната си, а зад нея бяха поставени снимки от първия учебен ден на Джордж и Шарлот, фотос на принц Уилям от пътуването му до Африка през 2018 година и специална снимка от шестия рожден ден на Джордж, отпразнуван през 2019-а.

Принц Уилям също говори по време на Деня на възпоменанието. Той се обърна към пенсионираните военни от военноморските сили и ВВС. Херцогът също е служил в армията, като е бил пилот на кралския Air Force и е участвал в мисии по спасяването на военни. Цялото кралско семейство присъства на церемония за отдаване на почит към загиналите герои. Заради продължаващата пандемия, събитието беше малко по-различно, като семействата на военните липсваха. Също така членовете на монархията се бяха разделили по двама на балкон, за да спазват социалната дистанция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Що се отнася до принц Хари и Меган Маркъл, които живеят в САЩ, те също отбелязаха Деня на възпоменанието. Двамата посетиха военно гробище в Лос Анджелис, за да отдадат почит на тези, които са дали живота си за благото на другите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари