IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов ли е да го опишеш: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

23 ноември 2020 17 40

Вижте появата на влюбената двойка на Американските музикални награди

БГНЕС

Меган Фокс и Machine Gun Kelly направиха първата си публична поява като двойка, минавайки ръка за ръка по червения килим на Американските музикални награди (АМА). Така актрисата и рапърът показаха, че любовта им продължава да бъде все така силна, въпреки карантината и пандемията, като го направиха на огромно холивудско събитие.

34-годишната Меган беше една от водещите на наградите, които се проведоха в неделя (22 ноември), а 30-годишният ѝ любим направи дебюта си на сцената като голям изпълнител. Така вечерта се оказа изключително специална и за двамата.
Меган се появи в страхотен зелен асиметричен тоалет от две части, без презрамки. Визията ѝ прекрасно хармонизираше с тази на ексцентричната ѝ половинка. Machine Gun Kelly изглеждаше ефектно в лъскав бял костюм – яке с оригинален дизайн, широки панталони, перлено колие и сребърни военни ботуши.

Меган и рапърът започнаха връзката си това лято, след като се бяха запознали няколко месеца по-рано. Фокс се раздели със съпруга си Брайън Остин Грийн още в края на миналата година, като двамата имаха 10-годишен брак, от който имат трима сина.

Още с първите си интервюта Меган и Machine Gun Kelly обявиха, че са намерили истинско щастие помежду си. Тя дори обяви в списание Nylon, на което той беше корица, следното: „Да го обичаш е като да си влюбен в цунами или горски пожар. Интензивността на сливането с него е просто поразителна и заплашителна. Тя е толкова мощна, но толкова красива, че нямах избор и ѝ се предадох с благоговение.“
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари