IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly: Разбрах какво е любов, когато се погледнахме с Меган Фокс

27 септември 2020 10 30

Преди това рапърът не е вярвал, че някога ще се влюби така

БГНЕС

Влюбените Меган Фокс и Machine Gun Kelly са официална двойка от около два-три месеца, но не спират да говорят за силата на чувствата си. 30-годишният рапър споделя в ново интервю, че срещата му с 34-годишната зашеметяваща актриса не само е променила тотално живота му, но му е показала и какво е истинска любов. „Не знаех какво е любов, докато с Меган не осъществихме зрителен контакт. Тогава си казах „Уау“, диви се той.

Певецът признава пред радиоводещия Хауърд Стърн, че чувствата му към Фокс определено могат да бъдат описани като „любов от пръв поглед“.

Връзката между Меган и Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, се разви много бързо след първата им среща. Тези отношения доведоха до нейната раздяла със съпруга ѝ Брайън Остин Грийн, от когото тя има трима сина – Ноа, Боди и Джърни.

„Това беше първият ми опит с любовта. Определено не бях настроен да вярвам, че това е нещо, което някога ще преживея“, признава певецът. Той добавя, че любовта го е споходила точно в момента, когато е завършвал последния си албум. Меган и възлюбеният ѝ се запознаха преди няколко месеца на снимките на криминалния трилър на Рандал Емет „Midnight in the Swichgrass“.

Фокс се раздели с Брайън през май след близо 10-годишен брак. Докато Меган е свикнала на интереса на папараците, новото внимание доста е променило живота на Кели. „Всички знаят къде е къщата ми. В един момент живеех живота си супер нормално, а на следващия ден всички папараци бяха пред къщата ми“, обяснява той за своята нова реалност.

Меган пък неотдавна също издаде детайли от невероятната си първа среща с рапъра: „Веднага разбрах, че ние с него сме две половини на една и съща душа.“

Machine Gun Kelly също е баща. Той има дъщеря – Каси, която е на 12 години (на снимката).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари