IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям се готвят за Коледа с децата

25 ноември 2020 10 50

Малките нямат търпение да украсят елхата

Снимка: БГНЕС

С наближаването на Коледа, децата все повече се надяват на празнична атмосфера. Такива са настроенията и на малките наследници на херцозите на Кеймбридж.

Зимните празници са любимият период от годината за 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луи. От своя страна децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън вече са направили всичко необходимо, за да се подготвят за Нова година и Коледа и сега молят родителите си да украсят къщата възможно най-скоро.

 „По принцип те вече са направили списъците си за Дядо Коледа и сега виждат Уилям и Кейт да украсяват коледното дърво“, каза близък до кралското семейство пред Us Weekly. Той добави, че децата се държат добре, за да могат да разчитат на прекрасни подаръци.

„Всички деца са послушни, но Шарлот и Луи имат и по малко инат. По природа Луи е по-скоро като сестра си, отколкото като брат си – отбеляза източникът. – Джордж е обсебен от хеликоптери, самолети и морска биология. Мечтае като порасне да се гмурка. Шарлот обича гимнастиката и наскоро се зае с йога за деца. Тя учи и Луи как да прави поза куче и дърво. „
 

Обикновено семейството празнува Коледа в имението на Елизабет II в Сандрингам, но тази година вероятно плановете ще се променят на фона на пандемията от коронавирус.

Също така стана ясно, че херцозите на Кеймбридж са решили да коментират възпитанието на децата с широката аудитория. Съпрузите ще проведат разговор със специалисти от благотворителната организация Early Years, която е в Северна Ирландия. Членовете на организацията са професионални педагози и помагат на малките британци и децата по света да получат добро образование.

На официалната страница на двореца Кенсингтън в Instagram бе направен анонс за срещата. Кейт и Уилям помолиха да им се зададат въпроси и коментари, които те да обсъдят с професионалистите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари