IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд баща: Джон Траволта празнува 10-ия рожден ден на сина си

26 ноември 2020 08 40

Актьорът сподели снимка на Бенджамин

Снимка: БГНЕС

Джон Траволта отпразнува важен ден в живота на сина си Бенджамин Траволта.

В понеделник, 23 ноември, звездата използва социалната мрежа Instagram, за да сподели снимка с момчето, което навърши 10 години. Заедно с милия кадър, на който Траволта прегръща сина си, актьорът изрази своята любов в описанието.

66-годишният Джон е баща на две деца – Бенджамин и Ела, които споделяше с починалата си съпруга Кели Престън. Двамата имаха и още един син – Джет Траволта, който почина през 2009 година по време на семейна ваканция. Тогава момчето беше едва на 16 години. Кели Престън почина през юли тази година на 57 години след двугодишна борба с рака на гърдата. В официално съобщение Джон заяви, че съпругата му си е отишла на 12 юли.

„Семейството ми и аз винаги ще сме благодарни на лекарите и сестрите, които винаги се грижеха за нея, както и на всички приятели и близки, които не се отделиха от леглото й“, казва актьорът в социалните мрежи. Той добавя, че Кели се е борила с болестта, а любовта и подкрепата на всички около нея винаги са ѝ вдъхвали сила.

На 13 октомври Траволта използва социалните мрежи, за да отбележи рождения ден на Кели. Тогава той публикува колаж, в който сравнява сватбата на родителите си със своята. „Изпращам ти цялата си любов“, написа Джон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари