IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Матю Пери е сгоден

27 ноември 2020 14 50

Щастливката е 29-годишната Моли Хъруиц

Снимка: Getty

Честито на Матю Пери и Моли Хъруиц, които вече са сгодени!

Щастливата новина беше потвърдена от актьора пред списание People. „Реших да се сгодя. За мой късмет, излизам с най-прекрасната жена в цялата планета“, казва той пред изданието. Двамата започват да се срещат през 2018-а, а година по-късно бяха забелязани на вечеря в Западен Холивуд. По-късно стана ясно, че Пери и Хъруиц ще прекарат коледните празници заедно.

По-рано тази година 29-годишната Моли, която работи като мениджър, сподели снимка на Пери по случай Свети Валентин. „Втора година като моята валентинка, но първа като инстаграм инфлуенсър“, пошегува се тя, намеквайки за социалния профил на актьора, който веднага събра милиони последователи. За съжаление на феновете, акаунтът на Моли е заключен, но този на Матю все още е достъпен за всички.

Коледните празници на 2019 година са били прекарани от двойката в дома на Хъруиц, откъдето тя отново сподели снимка на бъдещия си съпруг около елхата. „Според споразумението между родителите ми, майка ми е нямала право на коледно дърво. За щастие, това не важи за приятеля на дъщеря ѝ, така че семейство Хъруиц получават елха“, написа тя.

Въпреки че сега са щастливо сгодени, двойката се е разделила за кратко тази година. По време на този период, Матю се е завърнал към онлайн срещите, но явно любовта го е дърпала отново към Моли. Това ще е първи брак за актьора от „Приятели“. Преди той се срещаше с актрисата Лизи Каплан, но двамата се разделиха през 2012 година след 6-годишна връзка.

2020 година трябваше да съдържа още едно щастливо събитие за Пери. Той, както и останалите актьори от „Приятели“, трябваше да се съберат отново на екран за един специален епизод. Пандемията от коронавирус обаче промени тези планове и сега снимките са насрочени за март 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари