IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Пери разкри кога да очакваме специалния епизод на „Приятели“

16 ноември 2020 09 00

Проектът се забави заради пандемията

Снимка: БГНЕС

Фенове на „Приятели“, извадете календарите!

Стана ясно кога може да очакваме появата на специалния епизод на ситкома, който ще събере отново главните герои след 16 години. Разкритието идва от Матю Пери, който изигра ролята на Чандлър Бинг през всичките 10 сезона на „Приятели“. Актьорът използва социалната мрежа Туитър, за да сподели със своите фенове кога могат да седнат пред телевизорите и да чакат появата на Джоуи, Чандлър, Рос, Моника, Рейчъл и Фийби.

„Специалният епизод на „Приятели“ е насрочен за началото на март“, написа той. Допълни, че следващата година ще е доста натоварена, но динамиката му харесва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Както всички фенове на „Приятели“ си спомнят, събирането на групата трябваше да се заснеме този март и да се излъчи през май по HBO Max. Пандемията обаче попречи на реализацията и всичко беше поставено на пауза. Засега е ясно, че епизодът ще се снима на оригиналната площадка на Warner Bros., където бяха заснети и всичките 10 сезона от сериала.

Матю Пери, Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър ще се съберат отново за първи път на екран след 16 години. Към проекта се присъединяват и създателите на „Приятели“ Дейвид Крейн, Марта Кауфман и Кевин Брайт. Все още не се знае какво точно ще бъде представено на зрителите, но едно е ясно – това няма да е продължение на сериала, нито ще разкрива къде са героите след 16 години. По-скоро специалният епизод ще бъде разговор между шестима приятели.

През март от Warner Bros. споделиха, че около 70 от техните шоута са поставени на пауза заради пандемията. Въпреки че в нито една продукция не е бил засечен положителен тест за коронавирус, от компанията съобщават, че „здравето и безопасността на нашите служители, актьори и екипи са най-големият ни приоритет“. 

Засега точна дата за специалния епизод на „Приятели“ не е съобщена, но и месец март ни върши добра работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари