IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти колекция: Гримове, вдъхновени от сериала „Приятели“

18 септември 2020 11 00

Палитрите ще ви върнат 16 години назад

Снимка: БГНЕС

Помните ли как започва основната песен в сериала „Приятели“? Групата „The Rembrandts“ записват сингъла си „I'll be there for you“ през 1994 година, но официалната му премиера е на 1 май 1995-а. Това е само няколко месеца, след като обичаният ситком вече е на екран и привлича огромна зрителска аудитория. 

И докато досега текстът на песента не беше чак толкова актуален, то 2020 година напълно може да се впише в първите думи. В нея се пее „Когато не е било твоят ден, седмица, месец или дори година“. Сингълът е направен, за да подчертае важността на приятелството и да покаже, че дори в най-лошите моменти можеш да разчиташ на любимите си хора, макар да си далеч от роднините си.

Е, 2020 година със сигурност не е нашата година, но „Приятели“ идват на помощ, за да променят това. На пазара излезе серия гримове, която е вдъхновена от сериала. Марката „Revolution Beauty“ пусна красиви палитри, които струват по-малко от 25 долара. Комплектите съдържат три палитри за сенки с девет нюанса, както и три червила. Всички те са пряко свързани с Рейчъл Грийн, Моника Гелър и Фийби Буфе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revolution Makeup (@makeuprevolution) on

Всеки продукт включва незабавно разпознаваеми снимки на емблематични реквизити от шоуто, които се отнасят до всеки герой. Червилото и палитрата на Фийби са украсени с жълта таксиметрова кабина, която феновете ще свържат с таксито, което тя наследява от баба си. В комплекта на Моника пък ще намерите лилавата врата на апартамент и жълтата рамка, която седи 10 сезона без нито една снимка. Гримовете на Рейчъл са обрисувани с оранжевия диван от Сентръл Пърк, където героинята сервира кафе.

Сенките във всяка палитра са подходящо кръстени на характеристики и детайли от живота на всяка дама, които всеки фен на „Приятели“ лесно би разбрал. Палитрата на Рейчъл се предлага в цветове, кръстени на нейното 24-годишно гадже и бившия нейн подчинен Таг, както и на любимото ѝ място за пазаруване – „Barney's“. В комплекта на Фийби ще намерите нюанси, които носят името на нейната най-известна песен – „Smelly Cat“, както и на комикса, който тя краде от Рос. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEAUTYNEWSUK ❤️?? (@beautynewsuk_) on

Оттенъците на Моника пък са наречени „Clean“, което означава чисто. Причината е любовта на героинята към подреден апартамент. Също така там ще намерите и името Бинг, което е фамилията на Чандлър, за когото Моника се омъжва. 

Червилата на всяка дама напомнят за цветовете, които те носят през целия сериал. Колекцията предлага и по-голяма палитра с 27 нюанса, кръстени на любимите главни и поддържащи герои от шоуто, включително Джанис, Гюнтър и Урсула.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEAUTYNEWSUK ❤️?? (@beautynewsuk_) on

Тъй като „Приятели“ има огромна фенска база, продукти като червилото на Моника се разпродадоха на мига. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари