IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин, Рийз Уидърспун и Малума: Благодарни сме за семейството

27 ноември 2020 17 50

Как известните личности прекараха Деня на благодарността по време на пандемия

Снимка: БГНЕС

Благодарни въпреки трудностите!

Това е мотото за тазгодишния Ден на благодарността. В САЩ празникът се чества в последния четвъртък на ноември, който през 2020-а се падна на 26. Заради пандемията от коронавирус обаче празненствата бяха сведени до минимум, а семейните срещи се случваха в Zoom или друго онлайн приложение.

Известните личности обаче показаха, че по-малкото столове около масата не означава липса на забавление. Всъщност звездите изразиха своята благодарност, въпреки трудната година и се фокусираха върху това, което наистина има значение – семейството. Например, Дуейн Уейд и съпругата му Габриел Юниън научиха тази година как да се справят с несигурността. Досега семейството е прекарвало много празници извън дома заради професионалните ангажименти на баскетболиста.

„Единствената ни традиция обаче е да бъдем заедно“

Вижте как Рийз Уидърспун, Хилария Болдуин и други звезди отбелязаха тазгодишният нетрадиционен Ден на благодарността

Рийз Уидърспун

Актрисата запази семейната вечеря в много тесен кръг, прекарвайки празника със съпруга си и трите си деца. Тя благодари на всички медицински работници и хората на първа линия, които непрестанно се борят с пандемията.

Малума

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Колумбиецът показа, че на този празник е най-благодарен за семейството си. Той публикува мила снимка с майка си.

Хилария Болдуин

Най-вероятно в семейството на Болдуин Денят на благодарността никога не е бил малоброен. Тази година столовете около масата ще бъдат седем, след като преди няколко месеца Хилария роди петото си дете. Тя заяви, че въпреки трудните времена, благодарността е това, което я държи здраво стъпила на земята. „Днес осъзнавам колко съм благословена“, допълни г-жа Болдуин.

Елън Дедженеръс

2020 година беше изключително трудна за звездната водеща. През лятото се появиха твърдения за лоша работна среда в „Шоуто на Елън“, което накара трима от главните продуценти да подадат оставка. Въпреки това, Елън се завърна на екран и сега показва, че се чувства по-добре от всякога. Тя публикува снимка със съпругата си Порша де Роси, пожелавайки на всички свои фенове весел празник.

Криси Тейгън

Още една звезда, която изпита ужасни моменти през тази година. Преди месец стана ясно, че Криси Тейгън е загубила третото си дете – Джак, в 20-тата седмица от бременността. Оттогава тя се опитва да се справи с болката и прекарва все повече време с другите си малчугани – Луна и Майлс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Съпругът ѝ Джон Леджънд пък ѝ бе опора в най-трудния момент, като дори изрази подкрепата си от сцената. Той посвети песен на Криси, с която каза на света, че всичко ще бъде наред. Изпълнителят публикува снимка на семейството си и заяви, че е изключително благодарен за тях.

Сара Хайланд

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Въпреки провалената сватба, Сара Хайланд остава благодарна и през тази година. „Всъщност това е доста лесно, когато имаш най-невероятните хора на своя страна“, написа тя в Instagram. Актрисата напомни на последователите си да се пазят и да носят маски.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари